"Το Wimbledon έχει ήδη ακυρωθεί!"

 
"Το Wimbledon έχει ήδη ακυρωθεί!"
"Το Wimbledon έχει ήδη ακυρωθεί!"
tennisnews team Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 12:10

Μια ανησυχητική αλλά όχι και αβάσιμη εκτίμηση έκανε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, ο οποίος υποστήριξε πως η απόφαση για το Wimbledon έχει ήδη παρθεί, μένει μόνο να ανακοινωθεί και δεν είναι καλή.

"Το Wimbledon ανακοίνωσε πως θα έχει συνάντηση την επόμενη Τετάρτη και θα πάρει εκεί την τελική του απόφαση. Συμμετέχω στην ΑΤΡ και στη WTA. Οι απαραίτητες αποφάσεις για το Wimbledon έχουν παρθεί ήδη και την Τετάρτη απλά θα ανακοινωθεί η ακύρωσή του. Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό", είπε ο Dirk Hordorff, πρόεδρος της DTB, στο Sky Sports της Γερμανίας. 

"Είναι μη ρεαλιστικό να φανταστώ πως με αυτές τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις εξωτερικού, θα μπορέσει να διεξαχθεί ένα διεθνές τουρνουά όπου εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο θα ήθελαν να επισκεφτούν. Δεν μπορώ καν να το διανοηθώ", πρόσθεσε ο Hordorff.

Σύμφωνα με το Reuters, ζητήθηκε ένα σχόλιο από το All England Club, που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως αυτό θα είναι υπεύθυνο για την τελική απόφαση που θα γνωστοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, έμειναν μερικές κενές ημέρες στο καλαντάρι, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να διεξαχθεί το Wimbledon εκείνη τη χρονική περίοδο (τέλη καλοκαιριού), εξαιτίας του καιρού και των πολύ συγκεκριμένων συνθηκών που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί ένα τουρνουά τέτοιων προδιαγραφών με επιφάνειες γρασιδιού. Για τον ίδιο λόγο, η μεταφορά του σε κάποια ακόμα πιο μεταγενέστερη ημερομηνία, δείχνει να είναι εντελώς εκτός πλαισίου. 

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots