Federer: Στο Wimbledon το 2021!

 
Federer: Στο Wimbledon το 2021!
Federer: Στο Wimbledon το 2021!
tennisnews team Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 - 20:20

To Wimbledon ακυρώθηκε για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ο Roger Federer δεν έκρυψε τη μεγάλη απογοήτευσή του, ωστόσο ανακοίνωσε και πως θα αγωνιστεί στη σεζόν του γρασιδιού το 2021, στην ηλικία των 40 ετών!

Πριν από λίγη ώρα, το Wimbledon επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο, το οποίο ωστόσο ακουγόταν όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.

"Με μεγάλη λύπη το AELTC αποφάσισε σήμερα πως το 134ο Championships, θα ακυρωθεί και θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου του 2021", ανέφερε η ανακοίνωση του All England Lawn Tennis Club, που σήμερα είχε μια έκτακτη συνάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, ακυρώθηκε και η υπόλοιπα σεζόν του γρασιδιού, επομένως η αναστολή του tour επεκτάθηκε έως και τις 12 Ιουλίου.

Η ανταποκρίση του Federer ήταν άμεση στα social media. Σε μια δημοσίευση του περιέγραψε με μια μόνο λέξη τα συναισθήματά του: "Συντετριμμένος."

Σε story όμως στο Instagram, ο "Βασιλιάς" δεν δίστασε να επιβεβαιώσει πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο Wimbledon, έστω και αν χρειαστεί να περιμένει έως το 2021: "Ανυπομονώ να επιστρέψω την επόμενη χρονιά. Αυτοί οι δύσκολοι καιροί, μας κάνουν να εκτιμάμε το άθλημά μας ακόμα περισσότερο!"

federer wimbledon story

Ο Ελβετός μαέστρος, 8 φορές πρωταθλητής του Wimbledon, θα απέχει μόλις ένα μήνα για τα 40ά του γενέθλια, την επόμενη φορά που θα αγωνιστεί στο αγαπημένο του Grand Slam.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots