Σταμάτησε τον Tiafoe o Khachanov (vid)

 
Σταμάτησε τον Tiafoe o Khachanov (vid)
tn team Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 - 15:02

O Karen Khachanov απέτρεψε για 2η φορά από τον Frances Tiafoe να μπει στη 2η εβδομάδα του Wimbledon, κερδίζοντάς τον με 3-0 σετ.

Όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που ο Tiafoe βρέθηκε σε 3ο γύρο στο Wimbledon, το 2018, τον εμπόδισε από το να μπει στην τελική 16άδα του τουρνουά ο Khachanov, ο οποίος έπαιξε πολύ καλό τένις και κέρδισε τον Αμερικανό με 6-3, 6-4, 6-4.

Μόλις 1 ώρα και 45 λεπτά χρειάστηκε ο Khachanov για να πάρει αυτή την πρόκριση, σε έναν αγώνα που είχε 28 winners και 22 αβίαστα λάθη. Δεν επέτρεψε στον Αμερικανό να φτάσει σε break point σε κανένα σημείο του, ενώ "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του, αξιοποιώντας τα 3 από τα 6 break points του.

O 25χρονος Ρώσος, ο οποίος θα περιμένει την αναμέτρηση του Daniel Evans με τον Sebastian Korda για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, θα βρεθεί στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon για 2η φορά στην καριέρα του, μετά από το 2018, όταν είχε χάσει στον 4ο γύρο από τον Novak Djokovic.

Αυτή τη φορά, θα έχει σαφώς μια καλύτερη ευκαιρία για τον πρώτο του προημιτελικό στο Championships, ενώ συνολικά θα βρεθεί στους "16" ενός Grand Slam για 6η φορά στην καριέρα του, καθώς το έχει κάνει και 4 φορές στο Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots