Τέλος το Wimbledon για τη Μιχαέλα, εγκατέλειψε στο διπλό

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tn team Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 - 17:05

Με τον πλέον άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη παρουσία της Μιχαέλας Λάκη στο Wimbledon. Η 16χρονη Ελληνίδα, μετά τον τραυματισμό της χθες στο μονό, προσπάθησε να αγωνιστεί σήμερα στο διπλό, αλλά τελικά εγκατέλειψε μετά από 2 μόλις games.

Μετά από μια πτώση που είχε χθες στο τερέν στην αναμέτρησή της με την Elizabeth Coleman, η Μιχαέλα Λάκη είχε πάρει ιατρικό τάιμ άουτ στα μέσα του 3ου σετ, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις ψηλά στο αριστερό της πόδι. Ολοκλήρωσε τον αγώνα, αλλά γνώρισε την ήττα με 6-1, 2-6, 1-6.

Σήμερα η Μιχαέλα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και στο διπλό, μετά από μόλις 2 games. Παρά τον τραυματισμό, δοκίμασε να μπει στο court και να αγωνιστεί. Θυμίζουμε πως συνεργάστηκε με τη Σέρβα Lola Radivojevic, με την οποία ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στην Grade 1 διοργάνωση του Roehampton.

Υπέκυψε όμως στον τραυματισμό της και αναγκάστηκε να εγκατελείψει, όταν το παιχνίδι ήταν στο 2-0 στο 1ο σετ υπέρ των Βρετανίδων Kylie Bilchev και Mingge Xu. Κάπως έτσι, το πρώτο Wimbledon στην καριέρα της Μιχαέλας, ολοκληρώθηκε με αρκετά άδοξο τρόπο.

Θυμίζουμε πως η νεαρή αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, ανέβηκε στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης U18 αυτή την εβδομάδα, μετά την πολύ καλή πορεία της στο Roehampton. Αυτές οι δυο εβδομάδες, ήταν οι πρώτες της στο ITF Tour στο γρασίδι και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, τουναντίον έδειξε ότι μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλό τένις και σ' αυτή την επιφάνεια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots