Η απίστευτη ερώτηση δημοσιογράφου στον Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic
tn team Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 - 12:14

Ο δημοσιογράφος έστω και σχηματικά αποκάλεσε "κακό" τον Novak Djokovic, που δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την ερώτηση.

"Πώς είναι να είσαι ο κακός τύπος που κυνηγάει τον Roger και τον Rafa όλα αυτά τα χρόνια;" αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος, στην πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ο Novak στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon, μετά τον προημιτελικό.

Παρότι πιθανότατα ο χαρακτηρισμός αναφερόταν στο πως βλέπουν οι περισσότεροι φίλοι του τένις τον Djokovic όλα αυτά τα χρόνια, σαν έναν ανταγωνιστή των αγαπημένων τους "ηρώων", Federer και Nadal, σίγουρα ο τρόπος που έγινε η ερώτηση δεν ήταν και ο καλύτερος.

Ο Σέρβος πάντως τον έβαλε στη θέση του, απαντώντας: "Δεν θεωρώ πως είμαι κακός, αυτή είναι η δική σας άποψη", απάντησε, προσθέτοντας στη συνέχεια: "Δεν κυνηγάω κανέναν. Δημιουργώ τον δικό μου δρόμο, το δικό μου ταξίδι, τη δική μου ιστορία. Είναι προνόμιο να είμαι μέρος της ιστορίας του αθλήματος που αγαπώ. Γνωρίζω κάποια στατιστικά, αλλά δεν τα ξέρω όλα. Μου δίνουν κίνητρο να παίζω ακόμα περισσότερο το καλύτερό μου τένις, στα τουρνουά που είναι πιο σημαντικά στο άθλημά μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots