Serena: "Έτοιμη γι' αυτή την πρόκληση"

 
Serena: "Έτοιμη γι' αυτή την πρόκληση"
tn team Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 11:55

Το Wimbledon θα είναι μόλις το πρώτο της τουρνουά μετά από ένα χρόνο απουσίας, όμως η 40χρονη πια Serena Williams, δηλώνει έτοιμη για την πρόκληση και ο στόχος της παραμένει να κατακτήσει τον τίτλο.

"Δεν σταμάτησα ποτέ, απλά ήθελα χρόνο για να θεραπευτώ ψυχολογικά και πνευματικά. Το να αποσυρθώ από την ενεργό δράση δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Απλά δεν ήθελα πότε θα έπαιζα ξανά. Διάλεξα το Wimbledon και αυτό είναι υπέροχο. Πάντα θα είναι ένα ωραίο μέρος για μένα εδώ."

Όσο για το πότε αποφάσισε να αγωνιστεί στο Wimbledon: "Δεν ξέρω ακριβώς πότε, αλλά πάει λίγος καιρός. Ήταν λίγο πριν το Roland Garros."

Μπορεί να είναι το πρώτο της τουρνουά μετά από ένα χρόνο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι απαιτήσεις πέφτουν, με την Αμερικανίδα τενίστρια, λίγο πριν τα 41 της πια, να έχει επιστρέψει για το ρεκόρ των 24 Grand Slams τίτλων.

Σε ερώτηση που της έγινε για το τι στόχο έχει σ' αυτό το τουρνουά, είπε: "Την ξέρετε την απάντηση... Έχω πολύ μεγάλους στόχους, δεν πρόκειται να σας πω έναν μικρό στόχο. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, αλλά ξέρω πως βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμη γι' αυτή την πρόκληση."

Τέλος, ζητήθηκε από τη Serena να σχολιάσει και την εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Rafael Nadal, μετά από τόσες δυσκολίες με το σώμα του και όντας πια 36 ετών: "Το 2022 είναι η χρονιά του. Πάντα ήμουν θαυμάστρια του Rafa, έχω ονοματίσει ένα από τα σκυλιά μου Rafa, μου έλειψε αρκετά. Πάντα τον υποστήριζα και μου δίνουν κίνητρο αυτά που έχει καταφέρει φέτος. Είμαι σίγουρη πως έχει ακόμα πολλά να δώσει σ' αυτό το άθλημα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots