Πρόκριση σε 85 λεπτά για τον Κύργιο! (vid)

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © AELTC
tn team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 16:04

Ο Νικ Κύργιος πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και απέκλεισε μέσα σε 85 λεπτά το Νο.26 του ταμπλό, Filip Krajinovic, για να μπει στον 3ο γύρο του Wimbledon όπου έχει πιθανό αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά την αγχωτική πρεμιέρα που είχε με τον Paul Jubb, τον οποίο ξεπέρασε μετά από 5 σετ, ο Κύργιος πέτυχε μια straight sets νίκη σήμερα και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Μέσα σε 1 ώρα και 25 λεπτά, ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός συνέτριψε το Νο.26 του ταμπλό, Filip Krajinovic, με 6-2, 6-3, 6-1.

Ο Κύργιος έκανε ένα τρομερό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 24 άσους, 49 winners και μόλις 10 αβίαστα λάθη. Δεν κινδύνεψε σε κανένα game με break point o Νικ, που "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του Σέρβου, μια στο 2ο και από 2 φορές σε 1ο και 3ο σετ.

Όλη τη σεζόν του γρασιδιού παίζει πολύ καλό τένις ο Κύργιος, ο οποίος είχε κερδίσει τον Τσιτσιπά στο Χάλε πριν δυο εβδομάδες.

Θα παίξει για 6η φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο του Wimbledon και είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος ξανά με τον Στέφανο, που αυτή την ώρα διεκδικεί την πρόκριση απέναντι στον Jordan Thompson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots