Πάτησε το "γκάζι" και πήρε την πρόκριση ο Nole (vid)

 
Πάτησε το "γκάζι" και πήρε την πρόκριση ο Nole (vid)
© AELTC
tn team Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 - 0:41

Ο Novak Djokovic έχασε ένα σετ από τον πολύ καλό Tim Van Rijthoven, αλλά μετά απ' αυτό πήγε σε άλλο επίπεδο και "καθάρισε" την πρόκριση στα 4 σετ, για να φτάσει τις 25 συνεχόμενες νίκες στο Wimbledon.

Ένα ακόμα βήμα προς τον 4ο διαδοχικό τίτλο του και 7ο συνολικά στο Wimbledon έκανε ο Novak Djokovic, ο οποίος επιβλήθηκε του Tim Van Rijthoven με 6-2, 4-6, 6-1, 6-2, σε 2 ώρες και 37 λεπτά στο Centre Court.

Ο Nole ήταν και σήμερα πολύ καλός, δείχνοντας τι είναι ικανός να κάνει ειδικά μετά την απώλεια του 2ου σετ, πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο στα δυο επόμενα για να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση χωρίς να ανησυχήσει.

Αυτή ήταν η 25η διαδοχική νίκη για τον Djokovic στο Wimbledon, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στα 3 τελευταία τουρνουά, το 2018, το 2019 και το 2021.

Συνολικά έφτασε τις 83 νίκες στο βρετανικό major και τις 331 σε Grand Slams διοργανώσεις, για να προκριθεί για 13η φορά στα προημιτελικά του Wimbledon και για 53η συνολικά σε ένα Slam.

Ο Djokovic θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Jannik Sinner, που στο προηγούμενο παιχνίδι του Centre Court είχε αποκλείσει με 3-1 σετ τον Carlos Alcaraz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots