Τα δάκρυα της Rybakina και η ερώτηση που την "έσπασε" (vid)

 
Τα δάκρυα της Rybakina και η ερώτηση που την "έσπασε" (vid)
tn team Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 - 23:08

Η Elena Rybakina ήταν πολύ πιεσμένη και δεν έβγαλε σχεδόν κανένα συναίσθημα, ακόμα και μετά το championship point που της χάρισε τον τίτλο στο Wimbledon, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όμως, μετά από ερώτηση για τους γονείς της, η 23χρονη λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η αντίδραση της Rybakina μετά τη νίκη της στο Wimbledon προκάλεσε έκπληξη, με την 23χρονη Καζάκα να είναι πολύ ήρεμη, πανηγυρίζοντας με ήπιο τρόπο τον μεγαλύτερο θρίαμβο της καριέρας της.

Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τον πανηγυρισμό της, απαντώντας: "Πάντα είμαι ήρεμη. Στην ομιλία μου στο τέλος σκεφτόμουν ότι θα κλάψω, αλλά κατάφερα να κρατηθώ. Ίσως αργότερα που θα είμαι μόνη μου στο δωμάτιο να κλαίω χωρίς σταματημό, δεν ξέρω!"

"Δεν ήξερα τι να κάνω, ήταν σοκαριστικό. Περίμενα ότι μπορεί να συμβεί, όμως ταυτόχρονα τα συναισθήματα ήταν τόσα πολλά... και προσπαθούσα να μείνω ήρεμη. Ίσως μια μέρα μπορεί να δείτε κάποια τέτοια αντιδραση από μένα, αλλά όχι σήμερα", συνέχισε αναφερόμενη στον ήπιο πανηγυρισμό της η Rybakina.

Τελικά όμως, σε ερώτηση για τους γονείς της, σχετικά με το αν μίλησε μαζί τους, η Rybakina λύγισε στη συνέντευξη και έδειξε τα έντονα συναισθήματά της: "Δεν τους μίλησα ακόμα. Θα είναι πολύ περήφανοι", πρόλαβε να πει η 23χρονη, πριν ξεσπάσει σε κλάματα. "Θέλατε να δείτε συναισθήματα..." πρόσθεσε η Καζάκα, κάνοντας όλους στην αίθουσα να γελάσουν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots