Ξεκίνησε την υπεράσπιση η Rybakina (vid)

 
Ξεκίνησε την υπεράσπιση η Rybakina (vid)
© AELTC
tn team Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 - 17:59

Αν και βρέθηκε πίσω με σετ, η Elena Rybakina ξεπέρασε το εμπόδιο της Shelby Rogers και έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου της στο Wimbledon.

Την πολύ επικίνδυνη Shelby Rogers αντιμετώπισε στην πρεμιέρα της στο Wimbledon η περσινή πρωταθλήτρια, Elena Rybakina, η οποία χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω, αλλά έφτασε στη νίκη με 4-6, 6-1, 6-2 και στην πρόκριση για τον 2ο γύρο, υπό το βλέμμα του Roger Federer.

Με 12 άσους ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Rybakina, η οποία είχε 31 winners και 18 αβίαστα λάθη συνολικά στο παιχνίδι. Μόνο ένα break point αντιμετώπισε σε ολόκληρο το ματς και αυτό της στοίχισε και το 1ο σετ.

Στα δυο επόμενα ήταν σαρωτική και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Αμερικανίδα τενίστρια, αφού "έσπασε" το σερβίς της 3 φορές στο 2ο σετ και άλλες 2 στο 3ο, για να φτάσει σ' αυτό το αποτέλεσμα μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά παιχνιδιού.

Η Rybakina είναι η μόνη παίκτρια από το κάτω μισό του ταμπλό που προκρίθηκε στον 2ο γύρο, αφού όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είτε αναβλήθηκαν, είτε πήγαν πίσω, είτε ξεκίνησαν και σταμάτησαν, εξαιτίας της βροχής. Θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Alize Cornet και Nao Hibino.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots