Εγκατέλειψε η Badosa - δεν θα παίξει μεικτό με Στέφανο

 
Εγκατέλειψε η Badosa - δεν θα παίξει μεικτό με Στέφανο
tennisnews team Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 - 14:53

Η Paula Badosa εγκατέλειψε την αναμέτρησή με τη Marta Kostyuk σήμερα στο Wimbledon και είπε πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μεικτό διπλό, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Βιάστηκε απ' ότι φαίνεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση η Paula Badosa, η οποία αντιμετώπιζε εμφανέστατα προβλήματα με τον τραυματισμό της στην πλάτη στη σημερινή της αναμέτρηση με τη Marta Kostyuk για τον 2ο γύρο του Wimbledon.

Τελικά, στο ξεκίνημα του 2ου σετ κι ενώ ήταν πίσω με 2-6, 0-1, η Ισπανίδα εγκατέλειψε τον αγώνα και αργότερα στη συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε πως δεν θα είναι σε θέση να παίξει ούτε στο μεικτό διπλό, όπου είχε δηλώσει συμμετοχή μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Όχι, δεν μπορώ να παίξω. Είναι ο ίδιος τραυματισμός τον οποίο παλεύω τις τελευταίες εβδομάδες. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να παίξω εδώ, αλλά από χθες όταν ξύπνησα ένιωθα περίεργα. Τώρα είμαι λίγο χειρότερα και θα χρειαστώ σίγουρα λίγες μέρες ξεκούρασης. Θα μιλήσω με την ομάδα μου για να δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες", είπε η Badosa, η οποία κέρδισε στον 1ο γύρο την Alison Riske με 6-3, 6-3, όμως όπως είπε το επόμενο πρωί είχε ήδη χειροτερέψει.

Στην αντίπερα όχθη, για 1η φορά στην καριέρα της προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon η Kostyuk, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Madison Keys για μια θέση στην τελική 16άδα. Η Αμερικανίδα κέρδισε τη Viktorija Golubic με 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots