Επέστρεψε η βροχή στο Wimbledon, καθυστερεί ο αγώνας του Τσιτσιπά

 
Επέστρεψε η βροχή στο Wimbledon, καθυστερεί ο αγώνας του Τσιτσιπά
© AELTC / Chloe Knott
tn team Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - 15:29

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πρέπει να παίξει έναν αγώνα στα μονά και ένα σετ στα διπλά σήμερα, ωστόσο η βροχή επέστρεψε στο Wimbledon μετά από 2 μέρες και ο αγώνας του με τον Laslo Djere θα καθυστερήσει να ξεκινήσει.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στο Νο.2 Court σήμερα, που δεν έχει οροφή, αμέσως μετά τον αγώνα της Natalija Stevanovic με την Petra Kvitova. Το ματς αυτό ήταν στο 6-3, 4-5 υπέρ της Kvitova, όταν διακόπηκε από τη βροχή.

Θυμίζουμε πως λόγω του κακού καιρού στο Λονδίνο, ο Τσιτσιπάς έχει αναγκαστεί να παίξει για 4 μέρες σερί από την Τρίτη, αφού οι πρώτες δυο αναμετρήσεις του με τον Dominic Thiem και τον Andy Murray μοιράστηκαν σε 4 ημέρες - ενώ συνολικά χρειάστηκε και 10 σετ για να τους κερδίσει.

Σήμερα αναμένεται να βγει για 5η συνεχόμενη μέρα, ενώ αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει μονά και διπλά και συγχρόνως προκριθεί στα μονά, τότε οι μέρες αυτές θα γίνουν αναπόφευκτα 7!

Η πρόγνωση πάντως για τον καιρό λέει πως θα παιχτεί κι άλλο τένις σήμερα στα εξωτερικά γήπεδα, αλλά από αργά το απόγευμα θα αρχίσει να καθαρίζει ο καιρός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots