Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Medvedev (vid)

 
Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Medvedev (vid)
© AELTC
tn team Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - 18:23

Κινδύνεψε νωρίς στο παιχνίδι του με τον Marton Fucsovics o Daniil Medvedev, ο οποίος όμως κέρδισε 3 σετ στη σειρά και επιβλήθηκε με 3-1 του Ούγγρου, για να προκριθεί για 1η φορά φέτος στη 2η εβδομάδα ενός Grand Slam.

O Medvedev επικράτησε του Fucsovics με 4-6, 6-3, 6-4, 6-4 κάτω από την κλειστή οροφή του No.1 Court, σε κάτι περισσότερο από 3 ώρες αγώνα.

Ο Fucsovics ήταν πολύ απειλητικός και έδειχνε να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολύ βαθιές τοποθετήσεις του Medvedev, ο Ρώσος ωστόσο έπαιζε όλο και καλύτερα με το πέρασμα της ώρας και από τη στιγμή που βρήκε ρυθμό η ανατροπή θα έπαιρνε το δρόμο της.

Στα 3 τελευταία σετ, ο Medvedev αντιμετώπισε μόλις 3 φορές break points και τα έσβησε όλα, ενώ "έσπασε" από μια φορά το σερβίς του Fucsovics και απέφυγε τις επιπλέον περισσότερες, για να μπει στον 4ο γύρο του Wimbledon.

Για 1η φορά θα είναι στους "16" ενός Slam για φέτος ο Medvedev, ο οποίος είχε αποκλειστεί στον 3ο γύρο του Australian Open και στον 1ο γύρο του Roland Garros. Στο Wimbledon, θα είναι για 2η φορά στη 16άδα, μετά από το 2021.

Η αναμέτρηση του Medvedev είναι και η μόνη που έχει ολοκληρωθεί έως τώρα για σήμερα, αφού η βροχή έχει καθυστερήσει για μια ακόμα φορά το πρόγραμμα. Ο Ρώσος θα περιμένει τον αγώνα του Jiri Lehecka με τον Tommy Paul, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots