Συνεχίζουν ακάθεκτες Sabalenka και Rybakina (vids)

 
Συνεχίζουν ακάθεκτες Sabalenka και Rybakina (vids)
© AELTC
tn team Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 19:31

H Aryna Sabalenka, η Elena Rybakina, αλλά και η Ons Jabeur, πήραν εύκολες προκρίσεις για την προημιτελική φάση του Wimbledon.

H Sabalenka, η οποία διεκδικεί τον 2ο Grand Slam τίτλο της για φέτος, απώλεσε μόλις 4 games από την Ekaterina Alexandrova, την οποία κέρδισε με 6-4, 6-0 σε 71 μόλις λεπτά.

Με 7 άσους και 19 winners ολοκλήρωσε το παιχνίδι της η Sabalenka, η οποία δεν επέτρεψε στην Alexandrova να φτάσει σε break point σε ολόκληρο το παιχνίδι, κερδίζοντας τα 8 τελευταία games του αγώνα.

Στα προημιτελικά του Wimbledon, όπου θα βρεθεί για 2η φορά στην καριέρα της, η Sabalenka θα αντιμετωπίσει την Madison Keys, που νωρίτερα έκανε μια πολύ μεγάλη ανατροπή για να αποκλείσει τη 16χρονη Mirra Andreeva.

Άκοπη πρόκριση πήρε η υπερασπίστρια του τίτλου, Elena Rybakina, η οποία έπαιξε μόλις 27 λεπτά με την Beatriz Haddad Maia, με τη Βραζιλιάνα να εγκαταλείπει στο 1ο σετ (4-1 υπέρ της Rybakina).

Αυτή ήταν η 11η διαδοχική νίκη για τη Rybakina στα γήπεδα του Wimbledon και την Τετάρτη θα αναμετρηθεί με την Ons Jabeur για μια θέση στην 4άδα.

Η Jabeur, η οποία ήταν η φιναλίστ πέρσι στο Wimbledon, πραγματοποίησε σπουδαίο ματς και νίκησε την 2 φορές πρωταθλήτρια Petra Kvitova με 6-0, 6-3, σε 63 μόλις λεπτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots