Alcaraz: Το μήνυμα που έλαβε από τον Nadal πριν από τον τελικό

 
Alcaraz: Το μήνυμα που έλαβε από τον Nadal πριν από τον τελικό
© AELTC/Thomas Lovelock
tn team Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 10:30

Ο Carlos Alcaraz αποκάλυψε πως έλαβε προσωπικά μηνύματα από πολλές διασημότητες μετά τον θρίαμβό του στο Wimbledon, ξεχωρίζοντας το μήνυμα από τον Rafael Nadal, από τον οποίο πήρε μήνυμα και πριν από τον τελικό, κάτι που του έδωσε δύναμη.

"Έλαβα αμέτρητα μηνύματα, έχω ρίξει μια ματιά", είπε ο Alcaraz στη συνέντευξή του για τη Marca, λέγοντας πως πήρε προσωπικά μηνύματα από τους Rafael Nadal, Fernando Alonso, Will Smith, Jimmy Butler και Sebastian Yatra.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιο μήνυμα ξεχώρισε, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απ' αυτό του Rafa: "Ο Rafa μου έστειλε μήνυμα και πριν από τον τελικό, για να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Το εκτιμώ πολύ αυτό. Το ότι κάποιος σαν κι αυτόν, ένα ίνδαλμα των παιδικών μου χρόνων -και που συνεχίζει να είναι ίνδαλμα- σου στέλνει δύναμη και τύχη για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου, είναι κάτι που πρέπει να θαυμάσεις."

Όσο για το τι μήνυμα του έγραψε ο Rafa μετά τον τελικό, είπε: "Μου είπε συγχαρητήρια για τη νίκη. Να το απολαύσω γιατί αυτές οι στιγμές είναι μαγικές και μοναδικές."

Τέλος, ο Alcaraz ρωτήθηκε ακόμα για το αν η νίκη του επί του Djokovic στο Wimbledon ξεκινάει μια νέα εποχή στο ανδρικό τένις, με τον 20χρονο να το αρνείται και να εξηγεί: "Δεν το πιστεύω, γιατί όσο οι Rafa και Djokovic είναι ακόμα ενεργοί, δεν θα υπάρξει αλλαγή εποχής. Σε λίγα χρόνια, όταν αποσυρθούν και δεν αγωνίζονται πια, τότε μπορεί να γίνει αυτή η συζήτηση. Τώρα δεν είναι η στιγμή. Κέρδισα αυτόν τον τίτλο για μένα και για την ομάδα μου, όχι για να ξεκινήσω μια νέα εποχή."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots