WTA
Στον 2ο γύρο η Παπαμιχαήλ

 
Στον 2ο γύρο η Παπαμιχαήλ
Στον 2ο γύρο η Παπαμιχαήλ
tennisnews team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 - 17:58

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων της πόλης Targu Jiu της Ρουμανίας. Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε στα δυο σετ την προερχόμενη από τα προκριματικά Daniela Ciobanu και προκρίθηκε στις "16" καλύτερες του χωμάτινου Futures.

Θετικό ποδαρικό πραγματοποίησε στο Targu Jiu της Ρουμανίας η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων την Μολδαβή qualifier, Daniela Ciobanu, με 6-1, 7-5.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε από το 0-1 στο εναρκτήριο σετ, για να κερδίσει 6 games στη σειρά και να το κατακτήσει με εμφατικό τρόπο. Στο 2ο σετ η μάχη ήταν πιο αμφίρροπη, με τη Δέσποινα να προηγείται με 3-1 και με 5-3, πριν η Ciobanu κάνει την αντεπίθεσή της και ισοφαρίσει σε 5-5. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν πτοήθηκε πάντως και έφτασε στο 6-5, για να κάνει break στο 12ο game και να "κλειδώσει" τη νίκη της, σε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του ρουμανικού Futures, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει είτε τη Ρουμάνα Gabriela Nicole Tatarus, είτε την Αμερικανίδα qualifier, Quinn Gleason.

Με την Tatarus είχε την πρώτη της επαφή σήμερα, καθώς την αντιμετώπισε στα διπλά. Η Παπαμιχαήλ και η Ρουμάνα Adina Jaqueline Cristina, No. 1 στο ταμπλό των διπλών, πραγματοποίησαν μια απίθανη ανατροπή στον 1ο γύρο, καθώς ήταν πίσω από τις Tatarus και Ciobanu με 0-6, 0-4, αλλά στο τέλος κέρδισαν με 0-6, 7-6 (2), 11-9 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots