WTA
Προελαύνει η Δέσποινα στο Targu Jiu

 
Προελαύνει η Δέσποινα στο Targu Jiu
Προελαύνει η Δέσποινα στο Targu Jiu
tennisnews team Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 - 19:42

Άλλες δύο προκρίσεις κέρδισε σήμερα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Targu Jiu της Ρουμανίας. Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την Gabriela Nicole Tatarus και πέρασε στα προημιτελικά του μονού, ενώ αργότερα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του διπλού, μαζί με τη Ρουμάνα Jaqueline Adina Cristian.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ είχε άλλη μια πολύ επιτυχημένη μέρα στο Targu Jiu της Ρουμανίας, όπου φιλοξενείται το Futures των 10.000 δολαρίων στο οποίο αγωνίζεται. Για τον 2ο γύρο του μονού, η 23χρονη Δέσποινα κέρδισε τη Ρουμάνα Gabriela Nicole Tatarus με 6-4, 6-2.

Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που μετά από ένα πολύ κλειστό πρώτο σετ κατάφερε να κερδίσει 2 συνεχόμενα games και από το 4-4 να φτάσει στο 6-4, αποκτώντας το πρώτο ουσιαστικό προβάδισμα στον αγώνα.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, με την Παπαμιχαήλ να αποκτά από πολύ νωρίς προβάδισμα με break, κάνοντας το 2-0 και αργότερα το 4-1. Η Tatarus μείωσε σε 4-2, η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε τα δυο επόμενα games και ολοκλήρωσε τη νίκη της σε 1 ώρα και 47 λεπτά.

Στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης της Ρουμανίας, η Δέσποινα, η οποία βρίσκεται στο Νο. 4 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Miriam Bianca Bulgaru, που είναι μόλις 17 ετών και βρίσκεται στο Νο. 673 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί και στον τελικό των διπλών αύριο, μαζί με την παρτενέρ της από τη Ρουμανία, Jaqueline Adina Cristina. Οι δύο τενίστριες κέρδισαν στον σημερινό ημιτελικό τις Veronica Miroshnichenko (Ρωσία) και Alexandra Walters (Αυστραλία) με 7-5, 6-2. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Julieta Lara Estable και Daniela Farfan από την Αργεντινή, Νο. 2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots