WTA
H απάντηση της Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά

 
H απάντηση της Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά
H απάντηση της Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά
tennisnews team Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 22:43

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε την απάντησή της, σχετικά με τη φήμη για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Εδώ και αρκετό καιρό, αιωρείται η φήμη πως ο Στέφανος και η Μαρία είναι κάτι παραπάνω από δυο απλοί φίλοι. Μετά τις επισημοποιήσεις των σχέσεων της Elina Svitolina με τον Gael Monfils και της Kristina Mladenovic με τον Dominic Thiem, γράφτηκαν πολλά και για την ιδιαίτερη σχέση της Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά σε ελληνικά και διεθνή media, όμως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια διέψευσε της φήμες.

"Όχι, δεν είμαστε μαζί. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον", απάντησε η Σάκκαρη μετά τη σχετική ερώτηση, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Λονδίνο.

"Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15-16", πρόσθεσε η Μαρία, η οποία ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον 3ο γύρο του Wimbledon από την Elina Svitolina.

Πράγματι η σχέση των Τσιτσιπά και Σάκκαρη ξεκινάει από πολύ πίσω και οι οικογένειές τους γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια. Οι μητέρες τους, γνωρίζονται από πριν ακόμα γεννηθούν, καθώς αμφότερες έπαιζαν τένις. Η Αγγελική Κανελλοπούλου έφτασε στο Νο. 43 της WTA, ενώ η Julia Apostoli υπήρξε Νο. 1 στα junior.

Θυμίζουμε πως στις αρχές της χρονιάς, η Μαρία έπαιξε μαζί με τον Στέφανο στο Hopman Cup, φέρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα, σε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό τένις.

"Ήταν η καλύτερη εμπειρία μου μέχρι στιγμής. Έπαιξα με τη Serena (Williams) και τον Roger (Federer). Ειδικά με τον Roger ήταν ιδιαίτερο, επειδή δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία. Είναι λυπηρό που το Hopman Cup δε θα ξαναγίνει", είπε η Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots