WTA
Εκτός Indian Wells και η Andreescu

 
Εκτός Indian Wells και η Andreescu
Εκτός Indian Wells και η Andreescu
tennisnews team Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 - 22:38

H περσινή πρωταθλήτρια του Indian Wells, Bianca Andreescu, θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο την επιστροφή της στο tour, ενώ δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην έρημο της Καλιφόρνιας.

Η Andreescu δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό της στο γόνατο και απέσυρε τη συμμετοχή της από το BNP Paribas Open του Indian Wells, όπου πέρσι τέτοια εποχή κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της.

"Όπως πολλοί από εσάς ξέρετε, δουλεύω για να ξεπεράσω τον τραυματισμό που είχα πέρσι στο WTA Finals. Είναι μακρύς ο δρόμος προς την ανάρρωση και ανυπομονούσα να επιστρέψω στο γήπεδο και να προσπαθήσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, δυστυχώς όμως, ακόμα δεν είμαι στο 100% μου", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Andreescu.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και που είστε μαζί μου σ' αυτό το ταξίδι. Τα καλά σας λόγια μου δίνουν δύναμη. Είμαι απογοητευμένη που δεν θα αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα, σε ένα τουρνουά που έχω τόσο καλές αναμνήσεις. Είμαι αφοσιωμένη στην αποκατάστασή μου και δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό."

Παρότι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν, με τους τελευταίους της αγώνες να ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο WTA Finals, η 19χρονη Andreescu βρίσκεται στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κερδίσει 3 πολύ μεγάλους τίτλους το 2019, το Indian Wells, το Rogers Cup και το US Open. Μετά το Indian Wells ωστόσο θα υποστεί και την πρώτη της μεγάλη απώλεια βαθμών, αφού πέρσι είχε κερδίσει 1.000 βαθμούς με την κατάκτηση του τίτλου.

Ήταν η 3η μεγάλη παίκτρια που απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρώτο Premier Mandatory της χρονιάς, μετά από τις Simona Halep και Angelique Kerber.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots