WTA
Κατέκτησε και την Πράγα η Krejcikova! (vid)

 
Barbora Krejcikova
Barbora Krejcikova © Livesport Prague Open
tn team Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 - 19:24

Η συγκλονιστική χρονιά συνεχίζεται για την Barbora Krejcikova, που έφτασε τις 20 νίκες στις 21 τελευταίες αναμετρήσεις της, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο τουρνουά της Πράγας και από αύριο θα βρίσκεται στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης!

Η Barbora Krejcikova κάνει όλο και καλύτερη αυτή την ήδη μαγική χρονιά που διανύει, αφού αυτή την εβδομάδα πρωταγωνίστησε και στην Πράγα της Τσεχίας, για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο Prague Open.

Η 25χρονη Τσέχα, πρωταθλήτρια στο Roland Garros αυτό το καλοκαίρι, δεν έχασε σετ όλη την εβδομάδα στην Πράγα, κερδίζοντας κατά σειρά τις Isabella Shinikova (6-2, 6-3), Ysaline Bonaventure (7-6, 6-4), Katerina Siniakova (6-3, 6-0), Xin Wang (6-1, 6-2) και Tereza Martincova (6-2, 6-0).

Στον σημερινό τελικό χρειάστηκε να σβήσει διπλό break point για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 2ο game του αγώνα, ενώ στο επόμενο game έχασε η ίδια ευκαιρία για break από το 15-40 και έμεινε πίσω με 2-1. Μετά από αυτό, κέρδισε 11 συνεχόμενα games και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, που ήταν η 20ή στα 21 τελευταία παιχνίδια της.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος της στη φετινή χρονιά - αλλά και στην καριέρα της (3-2 σε τελικούς), μετά από το 250άρι του Στρασβούργου και το Roland Garros. Φέτος ήταν επίσης φιναλίστ στο 1000άρι του Ντουμπάι.

Τους τελευταίους 2 μήνες, η τρομερή Τσέχα έχει χάσει μόνο έναν αγώνα, στον 4ο γύρο του Wimbledon από την κορυφαία του κόσμου και πρωταθλήτρια του Championships, Ashleigh Barty.

Αύριο, η Krejcikova θα κερδίσει άλλες 2 θέσεις και θα βρεθεί στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης, πλησιάζοντας πλέον πάρα πολύ κοντά στο Top 10, αφού μόλις 52 βαθμοί τη χωρίζουν από το Νο.10 και την Garbine Muguruza.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots