WTA
Η Ostapenko έβρισε τη Σάκκαρη μπροστά στον διαιτητή! (vids)

 
Η Ostapenko έβρισε τη Σάκκαρη μπροστά στον διαιτητή! (vids)
tn team Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:06

Ένταση υπήρξε στο 1ο σετ της αναμέτρησης της Μαρίας Σάκκαρη με τη Jelena Ostapenko, καθώς η Λετονή είπε κάτι πολύ άσχημο στην Ελληνίδα τενίστρια, μετά από το break που υπέστη στο 1ο σετ.

Η Σάκκαρη μόλις είχε κάνει ένα πολύ σημαντικό break - το πρώτο στον αγώνα - και προηγήθηκε με 4-3 στο 1ο σετ και το πανηγύρισε έντονα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ostapenko, που έχασε την ψυχραιμία της και φαίνεται να έβρισε άσχημα την Ελληνίδα παίκτρια.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία στον Kader Nouni, η πρωταθλήτρια του Roland Garros του 2017 τη χαρακτήρισε "f*** b**ch, ο γνωστός chair umpire όμως ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε τίποτα και γι' αυτό δεν τη τιμώρησε. Η Μαρία είχε μια συνομιλία και με τη supervisor, εξηγώντας της τι συνέβη, αλλά ούτε εκείνη μπορούσε να κάνει κάτι τη δεδομένη στιγμή.

Η Ostapenko φάνηκε να λέει κάτι και πριν το break:

Το περιστατικό δεν επηρέασε καθόλου τη Σάκκαρη, που συνέχισε να κυριαρχεί στο court και δεν έχασε τον έλεγχο στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ έκανε συνεχόμενα breaks, για να φτάσει σε μια άνετη νίκη με 6-4, 6-2.

Στο τέλος πάντως οι δυο παίκτριες μοιράστηκαν μια όμορφη στιγμή, αφού φάνηκε να άφησαν αμφότερες πίσω τους την όποια ένταση υπήρξε, μέσω μιας θερμής χειραψίας και μιας συνομιλίας που είχαν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots