WTA
Νίκες για τα φαβορί στην πρεμιέρα

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48/WTA
tn team Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 - 0:22

H Simona Halep, η Iga Swiatek και η Elina Svitolina, ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο Indian Wells.

Η Simona Halep ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Marta Kostyuk, κερδίζοντας τη νεαρή Ουκρανή με 7-6 (2), 6-1, για να μπει στον 3ο γύρο του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Η Halep βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο 1ο σετ, καθώς ήταν πίσω με 1-3. Κατάφερε να ισορροπήσει το σετ στο 3-3, αλλά βρέθηκε για μια ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο, όταν έπρεπε να σερβίρει για την παραμονή της στο σετ, στο 4-5, 30-30.

Τελικά κατάφερε να στείλει το σετ στο tie-break, εκεί επιβλήθηκε με 7-2 και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, αφού κυρίαρχησε στο 2ο σετ, όπου έχασε μόνο ένα game. Στον 3ο γύρο του BNP Paribas Open, η Halep θα αντιμετωπίσει μια εκ των Emma Raducanu και Aliaksandra Sasnovich.

Νωρίτερα, η Iga Swiatek κέρδισε εύκολα την Petra Martic με 6-1, 6-3 και προκρίθηκε επίσης στον 3ο γύρο, όπου θα παίξει με τη Veronika Kudermetova. Η Kudermetova κέρδισε με τη σειρά της τη Liudmila Samsonova με 6-2, 6-3.

Η Elina Svitolina επικράτησε της Tereza Martincova με 6-2, 7-5 και θα παίξει στη φάση των "32" με τη Sorana Cirstea, που κέρδισε τη Misaki Doi με 6-2, 6-3. Τέλος, η φορμαρισμένη Jelena Ostapenko, που επιβλήθηκε της Su-wei Hsieh με 6-3, 6-0 και θα παίξει στη συνέχεια είτε με την Elena Rybakina, είτε με τη Yulia Putintseva. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots