WTA
Jabeur: "Θέλω να κερδίσω Grand Slam"

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 14:51

H Ons Jabeur διανύει μια από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής της, έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδό της στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο οι στόχοι της δεν σταματούν εδώ, αφού θέλει να φτάσει στην κορυφή του κόσμου και να κερδίσει ένα Grand Slam.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν κοιτάζω την κατάταξη. Κοιτάζω περισσότερο το Race, από την αρχή του τουρνουά. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, κάτι που περιμένω από τότε που ήμουν 16 χρονών", είπε η Jabeur, αναφερόμενη στον μεγάλο στόχο του WTA Finals.

"Πάντα ονειρευόμουν να φτάσω στο Νο.1 του κόσμου. Το Top 10 είναι μόνο η αρχή. Ξέρω πως αξίζει μια θέση εκεί εδώ και αρκετό καιρό, γιατί παίζω πολύ καλά. Αλλά θέλω να αποδείξω και πως το αξίζω, πως αξίζω να είμαι μια από τις 10 καλύτερες παίκτριες του κόσμου", πρόσθεσε η 27χρονη Τυνήσια παίκτρια, που τη Δευτέρα θα ανεβεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Ήρθα εδώ με αρκετό άγχος, εξαιτίας του Race. Μιλούσα με ψυχολόγο και της έλεγα πως είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να διαχειριστώ. Αλλά χρειάζεται να το περάσω, γιατί θέλω να κερδίσω Grand Slam μια μέρα. Και για να κερδίσεις ένα Grand Slam, πρέπει να περάσεις από μια κατάσταση σαν κι αυτή. Προσπαθώ να κάνω αυτά τα βήματα. Προσπαθώ να ηρεμήσω τον εαυτό μου και να διαχειριστώ όλη αυτή την πίεση, επειδή θέλω να κερδίσω ένα Slam και για να το κάνω αυτό, χρειάζεται να περάσω αυτό το στάδιο. Ελπίζω να βγάλω την εβδομάδα χωρίς να πάθω καρδιακή προσβολή", είπε χαμογελαστή η Jabeur,

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί της φορμαρισμένης Anett Kontaveit με 7-5, 6-3, η Jabeur μπήκε στον σημαντικότερο ημιτελικό της καριέρας της, στο Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει το πρωί του Σαββάτου (06:00GR, COSMOTE SPORT 6HD) την Paula Badosa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots