WTA
Σάκκαρη: "Θα είναι 50-50"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © VTB Kremlin Cup
tn team Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 10:47

Παρότι είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, η Μαρία Σάκκαρη δεν θέλει να υποτιμήσει την παίκτρια που θα αντιμετωπίσει στους σημερινούς ημιτελικούς, Ekaterina Alexandrova, που ήδη έκανε τη ζημιά στην Aryna Sabalenka.

"Έχουμε παίξει άλλες 2-3 φορές, είναι μια πολύ επικίνδυνη παίκτρια. Χτυπάει την μπάλα πολύ δυνατά, θα αγωνιστεί στην έδρα της και μόλις πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας της, απέναντι στην Sabalenka. Επομένως, περιμένω έναν δύσκολο αγώνα. Έχω το παιχνίδι για να φτάσω στη νίκη, αλλά είμαστε στο 50-50, η θέση στην κατάταξη δεν παίζει ρόλο εδώ", δήλωσε η Σάκκαρη στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Simona Halep.

H Σάκκαρη ήταν μπροστά με 6-4, 5-1 και είχε ένα match point για να κλείσει το 2ο σετ με 6-1, αλλά ξαφνικά η Halep πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε μέχρι και σε 5-4, 0-30.

"Δεν σκεφτόμουν τίποτα ιδιαίτερο σε εκείνο το σημείο, ήξερα πως η Simona μπορεί να παίξει τέλεια και πως δεν θα τα παρατούσε. Περίμενα να τα δώσει όλα και αυτό έκανε. Απλά χρειαζόταν να παίξω λίγο πιο επιθετικά για να κερδίσω, που είναι ακριβώς αυτό το οποίο έκανα", ανέφερε σχετικά η 26χρονη Ελληνίδα.

Όσο για το αν νιώθει έτοιμη και ικανή να κατακτήσει έναν Grand Slam τίτλο: "Νομίζω πως ναι. Ήμουν κοντά κάποιες φορές, ήμουν έναν πόντο μακριά από τον τελικό, αλλά το να είσαι κοντά και το να κερδίζεις είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Πιστεύω πως η κατάκτηση ενός Grand Slam θα έρθει, είτε είναι του χρόνου, είτε αργότερα. Μετά από δυο ημιτελικούς, νιώθεις έτοιμη να βγεις εκεί έξω και να κάνεις το επόμενο βήμα."

Τέλος, η Σάκκαρη μίλησε και για τη Μόσχα: "Δεν έχω βγει όσο θα ήθελα, επειδή δεν υπήρχε χρόνος. Θα μπορούσα να το κάνω χθες, όμως έβρεχε. Ήθελα να το κάνω σήμερα, αλλά τελείωσε αργά ο αγώνας μου. Είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις. Δεν έχω πάει στο Κρεμλίνο ακόμα, αλλά σίγουρα θα πάω σε μια από τις μελλοντικές επισκέψεις μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots