WTA
Μόσχα: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © VTB Kremlin Cup
tn team Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 4:19

Την πρόκρισή της σε τελικό για 2ο διαδοχικό 500άρι θα διεκδικήσει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι την Ekaterina Alexandrova. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πραγματοποιεί ένα ακόμα πολύ δυνατό τουρνουά για φέτος, θα παίξει με την Ekaterina Alexandrova για την ημιτελική φάση του VTB Kremlin Cup και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό για δεύτερο διαδοχικό 500άρι, λίγες εβδομάδες μετά από την Οστράβα.

Η 26χρονη Ελληνίδα, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει για 4η φορά στην καριέρα της την επίσης 26χρονη Ρωσίδα, την οποία είχε κερδίσει και στις 3 προηγούμενες συναντήσεις τους. Η πιο πρόσφατη ήταν στο Σαν Χοσέ το 2019, όπου η Μαρία είχε επιβληθεί με 6-1, 6-4.

Θα είναι ο δεύτερος αγώνας του σημερινού προγράμματος του VTB Kremlin Cup και θα ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Θα προηγηθεί μονάχα η αναμέτρηση της Marketa Vondrousova με την Anett Kontaveit, για τον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά, που θα αρχίσει στις 12:00.

Στις 17:00 θα αρχίσει ο πρώτος προημιτελικός των ανδρών, μεταξύ του πολύ καλού αυτή την εβδομάδα Marin Cilic, και του Ricardas Berankis. Η ρωσική μονομαχία, ανάμεσα στον Karen Khachanov και στον Aslan Karatsev, θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Centrer Court:
12:00 Marketa Vondrousova v. Anett Kontaveit [9]
14:00 Ekaterina Alexandrova v. Maria Sakkari [3] COSMOTE SPORT 9HD
17:00 Ricardas Beranis [LL] v. Marin Cilic [6]
19:00 Karen Khachanov [3] v. Aslan Karatsev [2]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots