WTA
Απίθανη Kontaveit, μπήκε στην 4άδα! (vid)

 
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 23:37

H Anett Kontaveit μπορεί να ήταν η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο WTA Finals, έγινε όμως η πρώτη που προκρίθηκε στα ημιτελικά! Μετά από νέα σπουδαία εμφάνιση, η 25χρονη Εσθονή συνέτριψε την Karolina Pliskova με 2-0 σετ σε 57 μόλις λεπτά και έφτασε τις 28 νίκες στις 30 τελευταίες αναμετρήσεις της!

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της επί της Barbora Krejcikova (6-3, 6-4), η Kontaveit κέρδισε στα δυο σετ και την Pliskova, με το εμφατικό 6-4, 6-0, για να πάρει μέσα σε μια ώρα τη 2η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Γουαδαλαχάρα, καθώς και το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του WTA Finals.

Η Kontaveit ήταν η τελευταία χρονικά παίκτρια που προκρίθηκε στο WTA Finals, παίρνοντας την τελευταία στιγμή το 8ο εισιτήριο μέσα από τα χέρια της Ons Jabeur. Όχι μόνο αξιοποίησε την είσοδό της, αλλά φαίνεται πως είναι και ένα από τα φαβορί, παίζοντας εκπληκτικό τένις.

Αυτή μάλιστα ήταν η 28η νίκη στους τελευταίους 30 αγώνες της, διανύοντας ένα τρομερό δεύτερο μισό στη χρονιά. Στον 3ο και τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, η 25χρονη Εσθονή θα αντιμετωπίσει την Garbine Muguruza, που αργότερα σήμερα (03:30GR) θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Krejcikova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots