WTA
Ξημερώματα Τρίτης η μεγάλη μάχη της Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 16:26

Ανακοινώθηκε το αυριανό πρόγραμμα του WTA Finals και η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά απέναντι στην Aryna Sabalenka, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας με τη Sabalenka θα είναι στο βραδινό session της ημέρας, επομένως θα αρχίσει στις 03:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας (19:30 τοπική).

Θυμίζουμε πως η Sabalenka έκανε κακό ξεκίνημα στο τουρνουά, παρότι Νο.1 στο ταμπλό. Υπέστη "βαριά" ήττα από την Paula Badosa στην πρεμιέρα της, ενώ χθες έχασε το 1ο σετ με 6-2 από την Iga Swiatek. Κατάφερε όμως να γυρίσει αυτό τον αγώνα και να επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης, με τα πράγματα πλέον να είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Η Badosa εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου, έχοντας κερδίσει με 2-0 σετ τις Sabalenka και Σάκκαρη, ενώ η Swiatek δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, συνεπώς η αναμέτρησή τους θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά και θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Όσον αφορά τις Σάκκαρη και Sabalenka, έχουν από μια νίκη και από μια ήττα έως τώρα στο round robin, επομένως όποια κερδίσει στη συνάντησή τους θα είναι και αυτή που θα πάρει τη 2η θέση. Θυμίζουμε πως η Sabalenka έχει κερδίσει τη Σάκκαρη τις 4 από τις 5 φορές που έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, ωστόσο φέτος έπαιξαν μόνο μια φορά και ήταν στις αρχές της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

Estadio Akron De Tenis:
22:00 Iga Swiatek [5] v. Paula Badosa [7] COSMOTE SPORT 9HD
00:00 Krejcikova/Siniakova [1] v. Guarachi/Krawczyk [6]
03:30 Aryna Sabalenka [1] v. Maria Sakkari [4] COSMOTE SPORT 9HD
05:30 Hsieh/Mertens [3] v. Fichman/Olmos [8]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots