WTA
Πάσχει από καρκίνο η Evert

 
Chris Evert
Chris Evert © WTA Finals
tn team Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 10:27

Η θρυλική Chris Evert αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και ξεκίνησε χημειοθεραπεία, σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες της ζωής της.

"Ήθελα να μοιραστώ πως διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών σε στάδιο 1 και μοιράστηκα όλη την ιστορία, ώστε να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους. Νιώθω πολύ τυχερή που το βρήκαμε σε πρώιμο στάδιο και περιμένω θετικά αποτελέσματα από τη χημειοθεραπεία. Ευχαριστώ τον Chris McKendry για τη φιλία και την κοινή συγγραφή αυτής της πολύ προσωπικής ιστορίας. Και ευχαριστώ όλους εσάς που σεβαστήκατε την ανάγκη μου να επικεντρωθώ στην υγεία μου και στη θεραπεία μου. Θα με δείτε σε εμφανίσεις από το σπίτι, όσο καλύπτουμε το Australian Open για το ESPN", έγραψε στα social media η Evert, που ανακοίνωσε τα νέα και όλη την ιστορία πίσω από αυτό, με ένα κείμενο στο ESPN, το οποίο συνυπογράφει ο McKendry.

Η 67χρονη Αμερικανίδα είναι αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες που πέρασαν ποτέ από το άθλημα, έχοντας κατακτήσει 157 τίτλους στην καριέρα της! Οι 18 από αυτούς ήταν σε Grand Slam διοργανώσεις.

Ήταν το αντίπαλο δέος της Martina Navratilova, με την οποία διαμόρφωσαν την ιστορία του γυναικείου τένις στα χρόνια τους, με τις πολύ σπουδαίες μονομαχίες τους, αλλά και με τη φιλία τους. Τα τελευταία χρόνια η Evert σχολιάζει τους αγώνες και τα νέα του τένις για το ESPN. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots