ATP
Evert: "Μπορεί διψήφιο αριθμό Slams ο Alcaraz"

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 - 12:34

H Chris Evert πιστεύει πως ο Carlos Alcaraz έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να φτάσει και να ξεπεράσει τους 10 Grand Slams τίτλους και να μπει σε ένα πολύ ξεχωριστό κλαμπ παικτών για την ιστορία του αθλήματος.

"Έχει όλα τα όπλα. Ξέρω πως όλοι το λένε αυτό, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα κερδίσει κάποια Grand Slams, ίσως και διψήφιο αριθμό Slams και πως θα φτάσει στο Νο.1 του κόσμου. Κατ' εμέ, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να τον σταματήσει", είπε η Evert σε σχόλιό της για το Eurosport.

"Ο Rafa μίλησε για τον Alcaraz πριν μερικές μέρες και ήταν σαν να μιλούσε για τον εαυτό του. Αυτό είναι ξεχωριστό και σημαίνει πολλά. Μπορεί να γίνει διάδοχος του Nadal. Είναι ταπεινός, έχει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και έχει όλα τα όπλα. Δεν έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του", πρόσθεσε η 67χρονη Αμερικανίδα, η οποία αποκάλυψε τον περασμένο Ιανουάριο πως τους τελευταίους μήνες δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο Alcaraz έγινε την περασμένη Κυριακή ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία του Miami Open και ο 3ος νεότερος πρωταθλητής σε Masters 1000 διοργάνωση, σημειώνοντας παράλληλα και αρκετά άλλα εντυπωσιακά επιτεύγματα από την πορεία του στο Μαϊάμι. Ένα απ' αυτά ήταν και η άνοδός του στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο.2 της κατάταξης του Race για το Τορίνο, όπου θα γίνει το ATP Finals στο τέλος της χρονιάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots