WTA
Σάκκαρη: "Πολύ καλό επίπεδο σήμερα, θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © St. Petersburg Ladies' Trophy
tn team Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - 23:06

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε ευχαριστημένη με το επίπεδό της στον σημερινό της αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, στόχος της όμως είναι να φτάσει μέχρι το τέλος στο τουρνουά και γι' αυτό θέλει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.

Μετά τη νίκη της με 6-2, 6-4 επί της Ekaterina Alexandrova, η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο βελτιωμένο πρόσωπο που έδειξε αγωνιστικά, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας της στην Αγία Πετρούπολη, ενώ θέλει να συνεχίσει αυτή τη βελτίωση και στο επόμενο ματς, για να μπορέσει να φτάσει έως το τέλος του τουρνουά.

Για το break που έκανε στο ξεκίνημα του 2ου σετ του σημερινού της αγώνα, είπε: "Ήταν πολύ σημαντικό εκείνο το break, γιατί στη συνέχεια του αγώνα σέρβιρε πολύ καλά - και οι δυο το κάναμε. Οπότε το να πάρω το πλεονέκτημα γρήγορα ήταν πολύ σημαντικό για μένα, ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω το ματς. Πιστεύω πως έκανα έναν πολύ καλό αγώνα και ήταν πολύ καλό που μπόρεσα να κάνω το break στο ξεκίνημα του 2ου σετ."

Για το αν μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό της στο επόμενο παιχνίδι: "Αυτό προσπαθώ να κάνω. Σήμερα το επίπεδό μου ήταν πολύ καλό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ξέρω πως για να κερδίσω το τουρνουά θα χρειαστεί να ανεβάσω το επίπεδό μου. Παρόλα αυτά νομίζω ήταν ένα πολύ καλό ματς, μια πολύ καλή αρχή γι' αυτό το επίπεδο σήμερα. Όπως είπα και μέσα στο γήπεδο, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον αγώνα μου."

Για τον αγώνα της με την Elise Mertens στα προημιτελικά: "Πάντα έχουμε μεγάλες μάχες με την Mertens. Η τελευταία, όσο μπορώ να θυμηθώ, ήταν στο Roland Garros. Και οι δυο παίξαμε σε υψηλό επίπεδο σ' αυτό τον αγώνα και για μένα ήταν το τουρνουά που άλλαξε την καριέρα μου, αφού έπαιξα σε έναν ημιτελικό σε Grand Slam. Περιμένω μια δύσκολη μάχη και ελπίζω να μπορέσω να παίξω ακόμα καλύτερα."

Η Σάκκαρη θα επιστρέψει στη Sibur Arena την Παρασκευή, όταν και θα αντιμετωπίσει την Mertens για την προημιτελική φάση του St. Petersburg Ladies' Trophy.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots