WTA
Bencic: "Αντιμετωπίζω ακόμα συνέπειες από τον κορωνοϊό"

 
Belinda Bencic
Belinda Bencic © Formula TX #FORMULATX
tn team Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 12:55

Η Belinda Bencic αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει επανέλθει στο 100% της και αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους πνεύμονές της, ως απόρροια από τον κορωνοϊό που πέρασε τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Δεν ήταν εύκολο. Διαγνώστηκα με κάτι στους πνεύμονες μου, που δεν είναι φυσιολογικό. Και πάλι, είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να παίζω τένις, γιατί θα πάρει κάποιο καιρό να αναρρώσω τελείως", είπε η Bencic, η οποία είχε κολλήσει Covid-19 την περίοδο που πήγε στο Άμπου Ντάμπι για το Mubadala World Tennis Championship.

"Μου είπαν ότι θα πάρει 2-3 μήνες. Νομίζω πως έχει συμβεί με πολλούς αθλητές, η φυσική τους κατάσταση δεν είναι στα ίδια επίπεδα. Οπότε είναι πολύ δύσκολο και πρέπει απλά να δουλέψεις με αυτά που έχεις", πρόσθεσε η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου στην Αγία Πετρούπολη.

"Μου συνέβη και στην Αυστραλία. Το περίμενα και ίσως δεν έχω αυτή την περίοδο τις καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσω πολλούς αγώνες στη σειρά, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να επιστρέψω στην καλύτερή μου φόρμα."

Η Bencic ξεκίνησε πολύ καλά τη χθεσινή της αναμέτρηση. Στο 2ο σετ η επίδοσή της έπεσε, αλλά κατάφερε να κλείσει τον αγώνα με την Kaja Juvan, με 6-1, 7-6 (2). Στα προημιτελικά του St. Petersburg Ladies' Trophy, θα αντιμετωπίσει την Anett Kontaveit.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots