WTA
Σάκκαρη: "Δεν είμαι ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά μου"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tn team Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 8:49

Παρά τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης, η Μαρία Σάκκαρη είπε πως δεν έμεινε ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά της στο γήπεδο, κάτι που θέλει να διορθώσει ενόψει του τελικού. 

Η Σάκκαρη ήταν ευχαριστημένη που βρήκε τρόπο να κερδίσει την πολύ δύσκολη μάχη με την Irina-Camelia Begu στα ημιτελικά της Αγίας Πετρούπολης, δεν παρέλειψε όμως να αναφέρει και πως δεν την ευχαρίστησε η συμπεριφορά της στο court.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου:

Για την Begu: "Η Irina-Camelia το κάνει αυτό με κάθε αντίπαλη, διαφοροποιεί τη δύναμη στα χτυπήματά της, κάποιες φορές η μπάλα 'νεκρώνει'. Το κάνει εκπληκτικά αυτό, πρέπει να της δώσουμε τα εύσημα, αλλά κατάφερα στο τέλος να βρω τη δύναμη και να κερδίσω."

Για το τι της είπε ο Tom Hill μετά τον αγώνα: "Δεν μου είπε κάτι ξεχωριστό. Ότι έκανα καλή δουλειά και μου έδωσε χρόνο να χαλαρώσω. Ξάπλωσα στο τραπέζι του μασάζ και ξεκουράστηκα. Αργότερα θα κάνουμε μια πιο λεπτομερή ανάλυση. Η ομάδα μου είναι χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω, αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά μου. Υπήρξαν πολλά συναισθήματα και αρκετά παράπονα από τη μεριά μου."

Για το μεγαλύτερό της ίνδαλμα στο τένις: "Η μεγαλύτερή μου τενιστική αγάπη είναι ο Rafael Nadal. Ακόμα είναι το είδωλό μου, είναι σπουδαίο υπόδειγμα. Είναι δύσκολο να κάνεις στο γήπεδο αυτά που έκανε και που ακόμα συνεχίζει να κάνει."

Για τα ρώσικα της στη δημοσίευσή της στο Instagram: "Δεν ξέρω ρώσικα, αλλά θα ήθελα να μάθω να μιλάω. Ένας από τους ανθρώπους που με βοηθάει στα social media είναι από τη Ρωσία, από την Αγία Πετρούπολη. Τώρα είναι εδώ και βλέπει τους αγώνες μου."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari)

Για το αν έχει μάθει κάποια ρώσικη λέξη: "Έχω μάθει το 'Πάμε!' (νταβάι), επειδή το ακούω συνεχώς και καταλαβαίνω τι σημαίνει."

Σήμερα η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Anett Kontaveit για τον τελικό του St. Petersburg Ladies' Trophy, στις 15:30 ώρα Ελλάδας (NovaSports 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots