WTA
Πέρασαν τα φαβορί στο Ντουμπάι (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - 20:31

Η περσινή πρωταθλήτρια, Simona Halep, η Νο.2 του ταμπλό Barbora Krejcikova, αλλά και τα υπόλοιπα μεγάλα φαβορί, πέρασαν νικηφόρα τις πρεμιέρες τους στο Dubai Tennis Championships.

H υπερασπίστρια του τίτλου στο Ντουμπάι, Simona Halep, πραγματοποίησε μια πολύ καλή πρεμιέρα και επιβλήθηκε της Alison Riske με 6-2, 6-4, για να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Εκεί ενδέχεται να συγκρουστεί από πολύ νωρίς με την Paula Badosa, Νο.3 στο ταμπλό, που θα παίξει αύριο με την qualifier Elana-Gabriela Ruse.

Νικηφόρα πρεμιέρα και για την Barbora Krejcikova, Νο.2 στο ταμπλό, που επιβλήθηκε της Caroline Garcia με 6-4, 7-6 (0). Η Krejcikova θα περιμένει την αναμέτρηση της Irina-Camelia Begu με την Dayana Yastremska, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο.

Η Iga Swiatek, η οποία βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό, συνέτριψε την Daria Kasatkina με 6-1, 6-2 και θα περιμένει τη δυνατή αναμέτρηση της Sofia Kenin με την Jelena Ostapenko, για να δει με ποια θα παίξει στον 2ο γύρο.

Η Petra Kvitova, που είναι πιθανό να παίξει με την Aryna Sabalenka στον 2ο γύρο (θα παίξει με την Marta Kostyuk η Sabalenka στον 1ο γύρο), συνέτριψε την Camila Giorgi με 6-2, 6-0. Τέλος, η Jessica Pegula επικράτησε της Coco Gauff με 6-4, 6-4 και θα περιμένει τον αγώνα της Ons Jabeur με τη Vera Zvonareva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots