WTA
Νίκη στο διπλό για τη Σάκκαρη

 
Νίκη στο διπλό για τη Σάκκαρη
tn team Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 4:25

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ajla Tomljanovic ξεκίνησαν με νίκη την προσπάθειά τους στο διπλό, στο 1000άρι του Indian Wells.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο διπλό του Indian Wells, καθώς μαζί με τη συμπαίκτριά της, Ajla Tomljanovic, επέστρεψαν από σετ πίσω και νίκησαν τις Petra Martic και Shelby Rogers, με 4-6, 6-4, 10-2.

Αν και βρέθηκαν μπροστά με 3-1 στο 1ο σετ, Σάκκαρη και Tomljanovic έχασαν 2 φορές το σερβίς τους στα επόμενα λεπτά και έχασαν τα 5 από τα 6 επόμενα games, για να χάσουν και το σετ με 4-6.

Παρόλα αυτά η Σάκκαρη και η συμπαίκτριά της δεν το έβαλαν κάτω και ανταποκρίθηκαν με ένα ακόμα καλύτερο ξεκίνημα στο 2ο σετ, για να προηγηθούν με διπλό break στο 4-1. Οι Martic και Rogers μείωσαν προσωρινά σε 4-3, αλλά Σάκκαρη και Tomljanovic κράτησαν τη διαφορά του ενός break και κατέκτησαν το σετ με 6-4.

Στο match tie-break Σάκκαρη και Tomljanovic κυριάρχησαν απολύτως, καθώς προηγήθηκαν με 5-0 και μετά την προσωρινή μείωση των Martic/Rogers σε 5-2, κέρδισαν 5 ακόμα πόντους στη σειρά για να το κατακτήσουν με 10-2.

Στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open, Σάκκαρη και Tomljanovic θα αντιμετωπίσουν τις Νο.3 του ταμπλό και περσινές φιναλίστ του US Open, Coco Gauff και Caty McNally.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots