WTA
Εκτός διπλού η Σάκκαρη στο Indian Wells

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Formula TX
tn team Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 3:22

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ajla Tomljanovic ηττήθηκαν στον 2ο γύρο του διπλού του BNP Paribas Open από τις Coco Gauff και Caty McNally.

Η Μαρία Σάκκαρη θα επικεντρωθεί στο μονό για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας στο Indian Wells, καθώς η προσπάθειά της στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με την Ajla Tomljanovic, ολοκληρώθηκε στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τις Coco Gauff και Caty McNally, με 6-4, 6-1.

Σάκκαρη και Tomljanovic μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν πρώτες break, για να περάσουν μπροστά με 4-3 στο 1ο σετ. Οι δυο νεαρές Αμερικανίδες ωστόσο, Νο.3 στο ταμπλό και φιναλίστ πέρσι στο US Open, πάτησαν το γκάζι στη συνέχεια και κατάφεραν να κερδίσουν τα 9 από τα 10 επόμενα games, για να φτάσουν σχετικά άνετα στη νίκη αυτή και στην είσοδο στα προημιτελικά.

Η Σάκκαρη φυσικά μόνο παρελθόν δεν αποτελεί από τη διοργάνωση, αφού διανύει μια πολύ εντυπωσιακή πορεία στα μονά. Λίγες ώρες πριν παίξει στο διπλό, είχε κερδίσει την Petra Kvitova με το εντυπωσιακό 6-3, 6-0 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα και την Τρίτη τα μεσάνυκτα, θα αντιμετωπισει την Daria Saville για μια θέση στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots