WTA
Στα ημιτελικά Halep και Swiatek (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 11:24

H Simona Halep και η Iga Swiatek πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και προκρίθηκαν αμφότερες με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά του Indian Wells.

H Simona Halep έχασε μόλις 2 games από την Petra Martic, της οποίας επιβλήθηκε με 6-1, 6-1 σε 53 μόλις λεπτά.

Η Halep έσβησε και τα 3 break points που αντιμετώπισε, ενώ εκμεταλλεύτηκε και τα 5 break points που δημιούργησε, για να φτάσει σ' αυτή την άνετη επικράτηση και στην πρόκριση στα ημιτελικά.

"Πιστεύω πως αυτός ήταν ο καλύτερος αγώνας μου στη χρονιά. Ένιωσα πολύ καλά, ένιωσα αυτοπεποίθηση και ήμουν πολύ επιθετική. Έκανα τα πάντα σωστά. Αυτός ο αγώνας μου δίνει αυτοπεποίθηση, γιατί μου δείχνει ότι μπορώ να παίξω ακόμα σ' αυτό το επίπεδο. Ήταν δύσκολη χρονιά και σημαίνει πολλά για μένα το ότι παίζω καλά σ' αυτό το τουρνουά", είπε η Halep μετά τον αγώνα.

Στον σημαντικότερο ημιτελικό της από τον Μάιο του 2019, όταν ήταν ημιφιναλίστ στη Ρώμη, η Halep θα αντιμετωπίσει την Iga Swiatek, που είχε επίσης μια πολύ άνετη επικράτηση επί της Madison Keys.

Η 20χρονη Πολωνή συνέτριψε την Αμερικανίδα με 6-1, 6-0 σε 56 μόλις λεπτά, σε έναν αγώνα που δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς της και αξιοποίησε τα 5 από τα 7 break points που είχε.

Η Swiatek, πρωταθλήτρια στην Ντόχα πριν λίγες εβδομάδες, διεκδικεί στο Indian Wells τον 3ο τίτλο της σε 1000άρι και θα παίξει για 1η φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα αντιμετωπίσει τη Halep για 4η φορά, με τη Ρουμάνα να προηγείται με 2-1 στο head-to-head.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots