WTA
Badosa: "Σέβομαι πολύ τη Σάκκαρη" (vid)

 
Badosa: "Σέβομαι πολύ τη Σάκκαρη" (vid)
tn team Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 13:15

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Paula Badosa για τη Μαρία Σάκκαρη, την οποία θα αντιμετωπίσει απόψε για μια θέση στον τελικό του Indian Wells.

"Είχαμε παίξει πέρσι και θυμάμαι πως ήταν δύσκολος αγώνας. Τη σέβομαι πολύ, είναι πολύ καλή κοπέλα και είναι γεννημένη μαχήτρια. Κατά κάποιο τρόπο, βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνη, στην προσωπικότητα και στο παιχνίδι της. Κινείται πολύ καλά και γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις", είπε η Badosa στη χθεσινή της συνέντευξη Τύπου.

Η 24χρονη Ισπανίδα πανηγύρισε τη 10η διαδοχική της νίκη στο Indian Wells, όπου πέρσι είχε κερδίσει τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της.

"Έχω μια μαγική σύνδεση μ' αυτό το μέρος. Ξέρω πως μιλάω εκ του ασφαλούς τώρα με τόσες νίκες που έχω, αλλά από όταν έπαιζα προκριματικά εδώ είχα συνειδητοποιήσει πόσο ταιριάζουν οι συνθήκες με το παιχνίδι μου. Δεν περίμενα πάντως να είναι στα ημιτελικά και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα προσπαθήσω να παίξω καλά σε όλα τα τουρνουά, αλλά σημαίνει πολλά για μένα αυτό το αποτέλεσμα."

Ο ημιτελικός της Badosa με τη Σάκκαρη θα αρχίσει στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί από το NovaSports 6HD. Θα προηγηθεί στη 01:00 ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ της Simona Halep και της Iga Swiatek.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots