WTA
Ακάθεκτη η Osaka - 1ος ημιτελικός στο Μαϊάμι (vids)

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 8:24

H Naomi Osaka έχασε μόνο 3 games από την Danielle Collins και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον πρώτο της ημιτελικό στο Μαϊάμι. Στα ημιτελικά και η Belinda Bencic.

Η Osaka πέτυχε 13 άσους και σε μια νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβλήθηκε της Collins με 6-2, 6-1, για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Miami Open μέσα σε μια ώρα.

Θα είναι ο 1ος ημιτελικός για την Osaka στο Μαϊάμι, όπου είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά πέρσι. Επίσης αυτός θα είναι ο σημαντικότερος ημιτελικός που θα παίξει στους τελευταίους 14 μήνες, από τότε που κατέκτησε το Australian Open, το 2021.

Η Osaka έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι και κέρδισε τα 5 τελευταία games στο 1ο σετ, για να το κατακτήσει με 6-2. Στο 2ο σετ κέρδισε 6 games στη σειρά, για να μετατρέψει το 0-1 σε 6-1 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στον πρώτο της ημιτελικό στο Hard Rock Stadium, η 24χρονη Γιαπωνέζα, η οποία βρίσκεται στο Νο.77 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε βρεθεί και εκτός Top 80, θα αντιμετωπίσει την Belinda Bencic.

Η 25χρονη Ελβετίδα, Νο.28 στην παγκόσμια κατάταξη, πανηγύρισε μια επίσης εμφατική νίκη, επικρατώντας της Daria Saville με 6-1, 6-2 σε 69 λεπτά. Και εκείνη θα παίξει για 1η φορά στα ημιτελικά του Μαϊάμι, ενώ θα αντιμετωπίσει για 6η φορά την Osaka, την οποία είχε κερδίσει στις 4 από τις 5 προηγούμενες συναντήσεις τους (4-1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots