WTA
Ρώμη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς (© Peter Staples/ATP Tour)
Στέφανος Τσιτσιπάς (© Peter Staples/ATP Tour) Μαρία Σάκκαρη (© Jimmie48 / WTA)
tn team Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 - 7:02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα μπουν σήμερα στη μάχη των προημιτελικών του Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

O Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί πρώτος χρονικά, γύρω στις 13:30 με 14:00 ώρα Ελλάδας, στον δεύτερο προγραμματισμένο αγώνα του Centrale. Απέναντί του θα έχει τον αγαπημένο παίκτη του κοινού, Jannik Sinner. Θα είναι η 5η τους συνάντηση στο tour, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει τις 3 από τις 4 προηγούμενες. Μέσα σ' αυτές ήταν και οι δυο τελευταίες τους, στις οποίες ο Στέφανος δεν απώλεσε σετ από τον Ιταλό.

Στην Grand Stand Arena, γύρω στις 17:30 το απόγευμα, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Ons Jabeur. Η Σάκκαρη θα επιστρέψει στους προημιτελικούς μετά από ενάμιση περίπου μήνα και θα αναζητήσει τη δεύτερη πρόκρισή της στα ημιτελικά της Ρώμης. Απέναντι στην Jabeur, που έχει 9 διαδοχικές νίκες στο tour, η Σάκκαρη έχει κερδίσει τη μοναδική τους προηγούμενη αναμέτρηση για το tour, το 2020 στην Οστράβα. Είχαν συναντηθεί και το 2015 στο ITF Tour, με την Jabeur να παίρνει τη νίκη.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει αυτή του Novak Djokovic με τον Felix Auger-Aliassime που θα κλείσει το πρόγραμμα στο Centrale. Νωρίτερα ο Denis Shapovalov θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud, ενώ στον πρώτο αγώνα της Grand Stand Arena, ο Alexander Zverev θα αναμετρηθεί με τον Cristian Garin.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Centrale:
12:00 Aryna Sabalenka [3] v. Amanda Anisimova NovaSports 6HD
13:30 Jannik Sinner [10] v. Stefanos Tsitsipas [4] COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Denis Shapovalov [13] v. Casper Ruud [5] COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Jil Teichmann v. Daria Kasatkina NovaSports 6HD
21:30 Novak Djokovic [1] v. Felix Auger-Aliassime COSMOTE SPORT 6HD

Grand Stand Arena:
12:00 Cristian Garin v. Alexander Zverev [2] COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Iga Swiatek [1] v. Bianca Andreescu NovaSports 6HD
17:00 Ons Jabeur [9] v. Maria Sakkari [4] NovaSports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots