WTA
Σάκκαρη: "Με βοήθησε η διακοπή, θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ"

 
Σάκκαρη: "Με βοήθησε η διακοπή, θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ"
tn team Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 - 20:25

Η Μαρία Σάκκαρη είπε στις δηλώσεις της μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά πως τη βοήθησε η σημερινή διακοπή λόγω της βροχής, ενώ για τη συνέχεια του τουρνουά είπε πως δεν κοιτάζει από τώρα το να είναι στον τελικό, παραμόνο το επόμενο παιχνίδι.  

"Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα, έχω παίξει μαζί της και παλιότερα, έχει ένα πολύ μεγάλο σερβίς και έκανε πολύ καλά χτυπήματα, ειδικά στο 1ο σετ. Ήταν μια δύσκολη μέρα για όλους μας σήμερα, ειδικά για εσάς παιδιά (το κοινό), που έπρεπε να μας περιμένετε στη βροχή για να μας δείτε να παίζουμε. Σας ευχαριστώ που μείνατε", είπε η Σάκκαρη στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε για την τηλεόραση αμέσως μετά τη νίκη της.

Η Σάκκαρη έχασε το 1ο σετ με 6-1 σήμερα, αλλά ήδη είχε ανεβάσει το επίπεδό της και ήταν μπροστά με 5-3, 30-30 στο 2ο σετ, όταν ο αγώνας διακόπηκε από τη βροχή. Αν και ήταν μια μεγάλη διακοπή τεσσάρων περίπου ωρών που ταλαιπώρησε τους πάντες, η 26χρονη Ελληνίδα είπε πως τη βοήθησε, γιατί της έδωσε χρόνο για να βρει καλύτερες λύσεις στην αναμέτρηση.

"Ήταν καλό για μένα σήμερα που είχα λίγο χρόνο να αποσυνδεθώ και να μπορώ να σκεφτώ τι μπορώ να κάνω για να κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Η διακοπή ήταν καλή για μένα σήμερα, αλλά προφανώς δεν είναι ωραίο να γίνεται κάθε μέρα. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός τις επόμενες μέρες, γιατί είναι ένα υπέροχο τουρνουά όταν είναι έξω ο Ήλιος."

Τέλος, σχετικά με το αν σκέφτεται ήδη τον τελικό, ως Νο.1 του ταμπλό και μεγάλο φαβορί, η Σάκκαρη απάντησε πως το μόνο που κοιτάζει είναι ο επόμενος αγώνας της, εκφράζοντας την επιθυμία της να συνεχίσει στο τουρνουά και να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στο Νότιγχαμ.

"Θέλω μόνο να συγκεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι, που είναι αύριο. Είμαι σίγουρη πως θα έχω απέναντί μου μια πολύ καλή αντίπαλο, είμαστε στα προημιτελικά και όλες είναι δυνατές εδώ. Θα συγκεντρωθώ στον αυριανό αγώνα, θα προσπαθήσω να τον κερδίσω και να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ."

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο την Beatriz Haddad Maia για μια θέση στα ημιτελικά του Nottingham Open. Θα είναι η 3η της συνάντηση με τη Βραζιλιάνα, την οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-2), χάνοντας φέτος στην πρεμιέρα της στο Miami Open από εκείνη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots