WTA
Χωρίς αγώνα προετοιμασίας στο Wimbledon η Swiatek

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Julien Crosnier/FFT
tn team Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 19:17

H Iga Swiatek απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Βερολίνου της επόμενης εβδομάδας κι έτσι θα πάει στο Wimbledon, όπου θα προσπαθήσει να μεγαλώσει το σερί 35 νικών που έχει, χωρίς να έχει παίξει άλλο ματς στο γρασίδι.

H Swiatek απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή της από το 500άρι του Βερολίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, με πολλές παίκτριες από το Top 10 και τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζονται σε αυτό.

Υπάρχει μια μικρή ανησυχία για την 21χρονη Πολωνή, μιας και ο λόγος που το έκανε είναι μια ενόχληση στον ώμο της, ωστόσο φαίνεται να μην είναι κάτι σοβαρό, αν και σίγουρα το σερί 35 νικών που έχει φαίνεται να απειλείται πολύ περισσότερο, αν παίξει στο Wimbledon και δώσει εκεί τον πρώτο της αγώνα μετά από ένα χρόνο στο γρασίδι.

"Εξαιτίας μιας επαναλαμβανόμενης ενόχλησης που νιώθω στον ώμο μου, δυστυχώς θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το bett1open του Βερολίνου. Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να παίξω εκεί. Θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία και την ξεκούραση, ώστε να είμαι έτοιμη για το Wimbledon", έγραψε στη δημοσίευσή της η πρωταθλήτρια του Roland Garros.

Η Swiatek έχει κατακτήσει τον τίτλο στα 6 τελευταία τουρνουά που αγωνίστηκε, ενώ το σερί 35 νικών που έχει είναι το μεγαλύτερο που έχει συμβεί στη WTA από το 2000, όταν επίσης είχε πετύχει 35 συνεχόμενες νίκες η Venus Williams.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots