WTA
Νέο ρεκόρ για την Παπαμιχαήλ: Στο Νο.147 του κόσμου

 
Νέο ρεκόρ για την Παπαμιχαήλ: Στο Νο.147 του κόσμου
tn team Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 14:40

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε άλλες 9 θέσεις και μπήκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top 150 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας στο Νο.147.

Η Παπαμιχαήλ συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και σήμερα κέρδισε 9 θέσεις, για να βρεθεί στο Νο.147 της WTA.

Για πρώτη φορά μπήκε στο Top 150 της παγκόσμιας κατάταξης η Παπαμιχαήλ, η οποία βελτίωσε κατά ισάριθμες θέσεις το προηγούμενο career high της, που ήταν το Νο.156 το οποίο είχε πετύχει την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Παπαμιχαήλ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες στα χωμάτινα τουρνουά των 60.000 δολαρίων της ITF. Είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στην Μπρέσια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, τη δεύτερη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά στο 60άρι της Καζέρτα, ενώ την τρίτη εβδομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του μονού και μέχρι τον τελικό του διπλού στο 60άρι της Ceska Lipa στην Τσεχία.

Γι' αυτό το λόγο η Παπαμιχαήλ κέρδισε και 14 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, ανεβαίνοντας στο Νο.212.

Αυτή την εβδομάδα η 29χρονη Ελληνίδα θα παίξει στα προκριματικά του Wimbledon, όπως στα προκριματικά του Wimbledon θα είναι και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία αυτή την εβδομάδα έχασε 2 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.191 του κόσμου. Θυμίζουμε πως η Βαλεντίνη είναι στο Νο.1 της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, καθώς βρίσκεται στο Νο.141.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών:

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots