WTA
Πρώτο βήμα για την Παπαμιχαήλ στη Βουδαπέστη

 
Πρώτο βήμα για την Παπαμιχαήλ στη Βουδαπέστη
tn team Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 - 16:45

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Amarissa Kiara Toth και προκρίθηκε στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της WTA διοργάνωσης της Βουδαπέστης.

Το πρώτο βήμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του Budapest Grand Prix έγινε επιτυχώς για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Amarissa Kiara Toth από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα της στο 250άρι της Βουδαπέστης.

Συγκεκριμένα, μετά την απώλεια του πολύ κλειστού 1ου σετ με 5-7, η Δέσποινα επιβλήθηκε στο 2ο σετ με 6-2 και είχε το προβάδισμα και στο 3ο σετ με 1-0, όταν τελικά η Ουγγαρέζα αθλήτρια σήκωσε λευκή πετσέτα, εγκαταλείποντας με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η Παπαμιχαήλ μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών και εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Varvara Flink, που μπορεί να έχει υποχωρήσει μετά από μεγάλη απουσία της από το tour στο Νο.828 του κόσμου, όμως παλιότερα είχε βρεθεί στο Νο.122 και χρησιμοποίησε το protected rank της για να μπει στο ταμπλό, κερδίζοντας μάλιστα σήμερα τη Νο.5 του ταμπλό, Grace Min, με 3-6, 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots