WTA
Επιστρέφει στο Τορόντο η Serena

 
Επιστρέφει στο Τορόντο η Serena
© Jimmie48/WTA
tn team Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 10:06

Μετά τον αγώνα που έπαιξε στο Wimbledon, η Serena Williams αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για το 1000άρι του Τορόντο σε κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το US Open.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Serena Williams στη λίστα συμμετοχών του National Bank Open στο Τορόντο, με τη 40χρονη Αμερικανίδα να χρησιμοποιεί το protected ranking της και να δείχνει μ' αυτό τον τρόπο την επιθυμία της να κάνει μια καλή προετοιμασία στα hard court τουρνουά της Αμερικής και να είναι σε καλή κατάσταση για το US Open.

Την παρουσία της Serena στο Τορόντο επιβεβαίωσαν και οι διοργανωτές του National Bank Open.

Η Serena, 3 φορές πρωταθλήτρια στο 1000άρι του Καναδά, έδωσε τον πρώτο της αγώνα μετά από ένα χρόνο στο Wimbledon και πάλεψε για 3 γεμάτα σετ απέναντι στην Harmony Tan, χάνοντας τελικά με 7-5, 1-6, 7-6 (7). Αξίζει να σημειωθεί πως μετά απ' αυτή τη νίκη η Tan έφτασε στον 4ο γύρο του Wimbledon, πετυχαίνοντας άλλες 2 νίκες.

Στη λίστα του Τορόντο βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, με τις Iga Swiatek και Anett Kontaveit να μπαίνουν από τις 2 πρώτες θέσεις της κατάταξης και τη Μαρία Σάκκαρη να ακολουθεί, στο Νο.3. Συνολικά στη λίστα βρίσκονται 41 από τις 43 πρώτες της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots