WTA
Το πρώτο βήμα στη Βαρσοβία η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 15:36

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της WTA 250 διοργάνωσης που διεξάγεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Η Παπαμιχαήλ ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί της Πολωνής Weronika Ewald, που πήρε wild card για να αγωνιστεί στο 250άρι της πατρίδας της, καθώς ήταν μπροστά με 6-4, 5-0 στο 2ο σετ.

Η Ewald, που φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποια ενόχληση στο 2ο σετ, εγκατέλειψε την αναμέτρηση, παρότι η Ελληνίδα παίκτρια χρειαζοταν μόλις ένα game για να την ολοκληρώσει.

Σε κάθε περίπτωση, η Παπαμιχαήλ, η οποία επέστρεψε από το 2-4 στο 1ο σετ, κέρδισε τα 9 τελευταία games που παίχτηκαν στο παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Poland Open.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την Κύπρια Raluca Serban, Νο.178 στον κόσμο, που άφησε εκτός την Ουγγαρέζα Reka Luca Jani, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.132 στον κόσμο, κερδίζοντάς την με 7-5, 6-2.

Στο 250άρι της Βαρσοβίας την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στη δράση αυτή την εβδομάδα και η κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek, ενώ μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν και οι Yulia Putintseva, Sara Sorribes Tormo, Irina-Camelia Begu, Caroline Garcia και Petra Martic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots