WTA
Με Rogers η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της (vids)

 
Shelby Rogers
Shelby Rogers © USTA
tn team Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 - 12:25

Τη Shelby Rogers θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Σαν Χοσέ η Μαρία Σάκκαρη, μετά και τη νίκη της Αμερικανίδας επί της Bianca Andreescu. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην αμερικανική hardcourt season και η Naomi Osaka.

Η Rogers κέρδισε την Andreescu με 6-4, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Silicon Valley Classic στο Σαν Χοσέ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νο.1 του ταμπλό, Μαρία Σάκκαρη.

Θα είναι μια δύσκολη πρεμιέρα για τη Σάκκαρη, στην πρώτη της αναμέτρηση στην αμερικανική σεζόν. Η 29χρονη Αμερικανίδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως απέδειξε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει κερδίσει τις άλλες 2 αναμετρήσεις της με τη Σάκκαρη, στο Wimbledon πέρσι με 2-0 σετ και στην Αδελαΐδα φέτος με 2-1 σετ.

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή της στο tour η Naomi Osaka, η οποία επικράτησε της Qinwen Zheng με 6-4, 3-6, 6-1. Στον 2ο γύρο η Osaka θα αντιμετωπίσει τη Νο.6 του ταμπλό, Coco Gauff, που συνέτριψε την Anhelina Kalinina με 6-1, 6-0.

Τέλος, η Αμερικανίδα Claire Liu επικράτησε της Beatriz Haddad Maia με 6-2, 7-5 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τη Veronika Kudermetova, Νο.9 στο ταμπλό, που απέκλεισε την Camila Giorgi με 7-6 (2), 4-6, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots