WTA
Σάκκαρη: "Να συνεχίσω να παλεύω"

 
Σάκκαρη: "Να συνεχίσω να παλεύω"
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:30

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με σετ και στις τρεις αναμετρήσεις της στην Πάρμα, κατάφερε όμως να βρει τον τρόπο και να παραμείνει στο τουρνουά. Να συνεχίσει να παλεύει κι έτσι θα βρει και το καλύτερό της τένις, ήταν το μήνυμα που έστειλε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. 

"Αυτό που είπα είναι αλήθεια και είναι ο μόνος τρόπος για να φέρω ξανά το τένις μου σε ένα καλό σημείο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος εδώ, απλά πρέπει να συνεχίσω να παλεύω", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court, αμέσως μετά τη νίκη της με 2-6, 6-4, 6-4 επί της Maryna Zanevska.

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον πρώτο της ημιτελικό μετά από 3 μήνες στο tour και ταυτόχρονα έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον μεγάλο της στόχο, που είναι η πρόκριση στο WTA Finals.

"Είναι ένας από τους στόχους μου και αυτό που προσπαθώ να πετύχω. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος και κάτι που θέλω πολύ να κάνω. Ακόμα και αν δεν τον πετύχω όμως, θα είναι μια καλή χρονιά για μένα. Όχι η καλύτερη, αλλά θα έχω σίγουρα την ευκαιρία την επόμενη χρονιά."

Για τη Zanevska, που την πίεσε αρκετά σήμερα, η Σάκκαρη είπε: "Έπαιζε πολύ καλά, είχε δυο πολύ καλές σεζόν πέρσι και φέτος, απλά προσπάθησα να είμαι πιο επιθετική, να ρισκάρω λίγο περισσότερο στα χτυπήματά μου. Προφανώς δεν ένιωθα τόσο καλά, οπότε έπρεπε να βρω έναν διαφορετικό τρόπο να παίξω σήμερα."

Αύριο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Danka Kovinic, για μια θέση στον τελικό του Emilia-Romagna Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots