WTA
Σάκκαρη: "Θα είναι εκπληκτικό να φύγω από δω με το τρόπαιο"

 
Σάκκαρη: "Θα είναι εκπληκτικό να φύγω από δω με το τρόπαιο"
tn team Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 - 13:48

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της καριέρας της σήμερα στην Πάρμα και όπως δήλωσε θα είναι εκπληκτικό αν το εκπληρώσει.

Ευχαριστημένη με την απόδοσή της στον ημιτελικό με την Danka Kovinic ήταν η Μαρία Σάκκαρη, ιδιαίτερα με το 2ο σετ, στο οποίο ανέβασε την απόδοσή της.

"Κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος, ειδικά σε ένα τουρνουά σαν κι αυτό, στο οποίο δεν παίζω το καλύτερό μου τένις. Ένιωσα πως έκανα έναν πολύ καλό αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ανέβασα το επίπεδό μου στο 2ο σετ και αυτό με χαροποίησε με τη νίκη μου σήμερα. Ανυπομονώ για τον τελικό αυτό το απόγευμα", είπε η 27χρονη Ελληνίδα αμέσως μετά τη νίκη της επί της Kovinic.

Η Σάκκαρη θα χρειαστεί να δώσει δυο αγώνες σήμερα, καθώς χθες δεν έγιναν αγώνες στην Πάρμα λόγω της βροχής.

"Δεν συμβαίνει πολύ συχνά αυτό, δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, όμως είμαστε αθλήτριες και πρέπει να είμαστε έτοιμες για τέτοιες καταστάσεις, γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί σε ένα outdoor τουρνουά. Είναι δύσκολο και για τις δυο παίκτριες που θα είναι στον τελικό, αλλά κάνω όλη αυτή τη δουλειά στη φυσική μου κατάσταση για ημέρες σαν κι αυτές."

Για το ενδεχόμενο να κερδίσει τον 2ο τίτλο της καριέρας της σήμερα, είπε: "Θα είναι εκπληκτικό αν φύγω απ' αυτό το τουρνουά με το τρόπαιο. Όπως είπα και την 1η μέρα που κέρδισα στον 1ο γύρο, σε κάθε τουρνουά έχω αυτόν τον στόχο και πιστεύω πως γι' αυτό είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για τον εαυτό μου, κάτι που μερικές φορές είναι καλό και μερικές άλλες κακό, όμως λειτουργεί και ελπίζω να τα καταφέρω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots