WTA
Πλησιάζουν τη Σάκκαρη Badosa και Keys (vids)

 
Paula Badosa
Paula Badosa © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 11:15

H Paula Badosa και η Madison Keys συνέχισαν με νίκες τις πορείες τους στο Σαν Ντιέγκο και πλησιάζουν τη Μαρία Σάκκαρη στο Race για το WTA Finals. Στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο συνεχίζει και η Danielle Collins, καθώς και η Coco Gauff, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη μαθηματική πρόκριση στο Finals.

Η Madison Keys και η Paula Badosa, δυο παίκτριες που βρίσκονται κάτω από τη Μαρία Σάκκαρη στο Race για το WTA Finals αλλά μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Ελληνίδας από το τουρνουά του Σαν Ντιέγκο αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους, προκρίθηκαν αμφότερες στα προημιτελικά του San Diego Open.

Η Badosa, Νο.2 στο ταμπλό, κέρδισε εύκολα τη Louisa Chirico με 6-0, 6-3, στην πρεμιέρα της στο τουρνουά, αφού είχε bye για τον 2ο γύρο. Στα προημιτελικά θα παίξει με ακόμα μια παίκτρια που βρίσκεται πίσω από τη Σάκκαρη στο Race και διεκδικεί θέση στο Finals, την Danielle Collins, που κέρδισε τη Martina Trevisan με 6-2, 6-4.

Η Keys πέτυχε μια μεγάλη νίκη εις βάρος της Daria Kasatkina με 6-4, 6-3 και θα είναι επίσης στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Jessica Pegula, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο WTA Finals. Θυμίζουμε πως η Pegula είχε κερδίσει την Coco Vandeweghe με 6-3, 6-1.

Στην 8άδα και η Coco Gauff, που είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο WTA Finals. Η 18χρονη Αμερικανίδα απέκλεισε την Bianca Andreescu με 6-4, 4-6, 6-3 και τώρα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek, που είχε αποκλείσει την Qinwen Zheng, με 6-4, 4-6, 6-1.

Τέλος, η Aryna Sabalenka επέστρεψε από σετ πίσω και επικράτησε της Sloane Stephens με 1-6, 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά η Sabalenka θα αντιμετωπίσει την Donna Vekic, που μετά τη Σάκκαρη κέρδισε και την Karolina Pliskova, με 6-3, 6-2, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία από τα προκριματικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots