WTA
Γουαδαλαχάρα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Paula Badosa
Paula Badosa © WTA Finals Guadalajara
tn team Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 10:32

Ολοκληρώνεται σήμερα ο 2ος γύρος του Guadalajara Akron Open, που θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα και για το WTA Finals. Ξεχωρίζει ο αγώνας της Paula Badosa με τη Victoria Azarenka, ενώ δύσκολες αποστολές και για τις Aryna Sabalenka, Coco Gauff, Jessica Pegula και Belinda Bencic. Αναλυτικά το πρόγραμμα. 

Η δράση στα γήπεδα της Γουαδαλαχάρα θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας, με τις Aryna Sabalenka και Liudmila Samsonova να μπαίνουν πρώτες στο κεντρικό court. H Sabalenka με νίκη θα "αγκαλιάσει" την πρόκρισή της στο WTA Finals, ενώ μαθηματικές ελπίδες συνεχίζει να έχει και η Samsonova, που θα τα δώσει όλα για να τις εξαντλήσει.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Coco Gauff με την Elisabetta Cocciaretto, με την Αμερικανίδα να εξασφαλίζει και μαθηματικά την είσοδό της στο Finals για 1η φορά στην καριέρα της, αν κερδίσει.

Στη συνέχεια η Jessica Pegula, η οποία είναι ήδη στο WTA Finals, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Elena Rybakina.

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Belinda Bencic θα αναμετρηθεί με τη Sloane Stephens, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο ματς της Paula Badosa με τη Victoria Azarenka, που επίσης έχει ενδιαφέρον και για το Finals, με την Ισπανίδα να έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.

Στο Grandstand θα παίξει η Veronika Kudermetova, που θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Donna Vekic. Αν η Vekic κερδίσει αυτό το ματς, θα δώσει στην καλή της φίλη, Μαρία Σάκκαρη, σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Finals. Σ' αυτό το γήπεδο θα παίξουν και οι Madison Keys και Jelena Ostapenko, που επίσης διεκδικούν ένα εισιτήριο για το Τέξας.

Τέλος, στο Cancha 1 στο παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα, η Danielle Collins θα αντιμετωπίσει τη Magdalena Frech. Η Collins είναι επίσης διεκδικήτρια για το Finals, ενώ ο αγώνας θα έχει ελληνικό ενδιαφέρον και για έναν επιπλέον λόγο, αφού η νικήτρια θα αντιμετωπίσει τη Σάκκαρη την Πέμπτη.

Οι αγώνες του κεντρικού court θα μεταδοθούν στις συχνότητες της Nova.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/10):

Akron Tennis Stadium:
19:00 Liudmila Samsonova v. Aryna Sabalenka [2]
21:00 Elisabetta Cocciaretto v. Coco Gauff [5]
23:00 Jessica Pegula [3] v. Elena Rybakina
03:00 Belinda Bencic [10] v. Sloane Stephens
05:00 Paula Badosa [1] v. Victoria Azarenka

Grandstand Caliente:
19:00 Eugenie Bouchard v. Jelena Ostapenko [12]
21:00 Elise Mertens v. Anna Kalinskaya
23:00 Veronika Kudermetova [8] v. Donna Vekic
03:00 Camila Osorio v. Marie Bouzkova
05:00 Ajla Tomljanovic v. Madison Keys [13]

Cancha 1:
19:00 Danielle Collins [14] v. Magdalena Frech
21:00 Katerina Siniakova v. Martina Trevisan

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots